Mõned päevad enne mai esimest esmaspäeva – Met Gala Monday, nagu moeinimesed seda kutsuvad – oli Law Roach väga hõivatud, kuid rahulolev. “Läksin pensionile ja siis lahkusin,” ütleb pildiarhitekt ELLE.com-ile, enne kui lisab: “Ma olen õnnelik.” See sentiment on 360-kraadine muutus võrreldes veidi enam kui aastatagusega, kui ta teatas Instagrami vahendusel, et lahkub moemängust, sest karjääriga seotud draama ja pinged olid tema rõõmule alla võtnud. Aga võib-olla polnud pensionile jäämine õige sõna. Kui ma Roachiga räägin, tundub, et ta kogeb uuesti pühendumist ise. See on olnud aasta, mil vaatasime, kuidas Chicagos sündinud stilist kogeb oma metamorfoosi ja proovib asju ta tahab teha, pingutades pärast nii pikka kulisside taga olemist uut lihast.

2019. aasta gala, kus tähistati laagri märkmeid sisemise moe kohta
Kevin Mazur/MG19//Getty Images

Celine Dion, Law Roach ja Zendaya 2019. aasta Met Galal.

Tema Rolodexi klientide hulka kuuluvad mõned valdkonna mõjukaimad staarid, kellest paljud on temaga koostööd teinud oma karjääri monumentaalsete hetkede jaoks. Megan Thee Stallion valis Roachi punasele vaibale naasmiseks pärast Tory Lanezi vastu tunnistamist, samas kui Lindsay Lohan palkas ta oma Netflixi filmi promotuurile. Jõuludele langemine. Siiski nimetab ta Zendayat, keda ta hakkas kujundama 14-aastaselt (ta on praegu 28-aastane), ja Celine Dionit, keda ta esmakordselt Pariisi moenädala jaoks 2016. aastal kujundas, oma “igavesteks muusadeks ja koostööpartneriteks”. Ta muutis Zendaya üksinda stiilistaariks ja pööras kõigi tähelepanu tagasi Celine Dionile tema karjääri aastakümneteks. (Tema töö kutsus ta isegi oma esimesele Met Galale 2019. aastal 51-aastaselt ja ta kujundas just tema viimase ajakirja kaane.)[They are] kaks väga uskumatult tugevat ja võimsat ning erinevat naist, kes on mänginud tohutut rolli minu karjääri trajektooril ja isegi praegusel karjääril,” tunnistab ta alandlikult.

Kui vestleme, oleme Met Galast kaheksa päeva kaugusel; ta paljastab kavalalt, et Zendaya kleidil on lihtsalt viimistletud. Kuigi seda nimetatakse sageli Super Bowliks, võib Roach olla ka poolaja etendus: ta riietab ürituse kaasesimeest Zendayat ja veel mõnda kuulsust. Roachil on aga omaette hetk. Tema uus saade, OMG Fashun! esilinastub täna E! kaks jagu algavad kell 21.00. Igas osas esitab saade kolmele disainerile väljakutse luua Law’ kaassaatejuhi Julia Foxi välimus, muutes traditsioonilist stiili ja tehnikat, keskendudes jätkusuutlikkusele ja taaskasutusse. Ta nimetab Foxi „tervitavaks” ja „suureks juhiks, kes pani võttele energia”.

See tähistab Roachi kolmandat korda telekohtunikuna. Fakt on see, et saade on E! ja jätkusuutlikkusele keskendumine tõmbas ta projekti juurde, kuid Fox oli suur põhjus, miks ta jah-sõna ütles. “Kui räägite juttu rääkimisest ja jalutuskäigust, ei tee seda keegi nagu Julia,” ütleb ta. “Oleme teda tundma õppinud ja armastanud teda esilekerkivate disainerite ja jätkusuutlike kaubamärkide kandmise ja sellest jutlustamise eest. Kõigi nende kolme asja puhul tundus see õige, ”ütleb Roach. Kuid ärge oodake, et kumbki neist hoiaks oma kriitikat tagasi. Roach tunnistab, et on kõvem. “Ma olen alati halb politseinik. Ma arvan, et see on loomulik, kes ma olen. See pärineb rohkem a [place of] karm armastus. See on: Saate paremini teha. Ma tahan, et sul läheks paremini. Sul läheb paremini. Julia on minust pisut õrnem, kuid ta võib olla väga äge, kui ta seda vajab.

Pöörlev kolmas kohtunik ühineb Foxi ja Roachiga. Sellel hooajal osalevad Phaedra Parks, Violet Chachki ja ELLE meie Affirmed sarja külalistoimetaja Tommy Dorfman. Jätkake lugemist, et saada lisateavet Roachi suhetest oma muusadega, jätkusuutlikkusega seotud mõtetest ja sellest, mida ta oma karjääriks järgmiseks soovib. See on Law Roachi lõbus ja fantastiline moeuniversum ja me lihtsalt elame selles.

Teie lähenemist stiilile on sageli nimetatud “meetodiks riietumiseks”. Mida arvate inimeste meetodil igapäevaelus riietumisest?

Iga superkangelane vajab kostüümi, eks? Moe abil oma universumi loomine. Mul on ilmumas raamat nimega Kuidas luua moeikooni, märkmeid enesekindluse kohta maailma ainsa pildiarhitekti pooltt. Just sellest raamat räägibki. See seisneb selles, et mitte peita end riiete sisse, vaid kasutada oma riideid, et projitseerida lugu, mida soovite maailmale rääkida. See on moe kasutamine, et saada oma enesekindlamaks ja võimsaimaks minaks. Ja kui see tähendab meetodiga riietumist ja mida iganes see teie jaoks tähendab. Kui teie meetod riietumise idee seisneb selles, et pange selga bossi emane riided, panete selga need soomused ja muutute selleks tegelaseks või müüte seda sel hetkel, siis absoluutselt. Me kõik peaksime seda tegema. Me kõik oleme seda teinud sellest ajast, kui oleme riideid kandnud, ilmselt isegi teadmata, et oleme seda teinud.

Mis tunne on Celine Dioni stiili kujundamine?

kuulsuste vaatlused New Yorgis 21. juulil 2016
Raymond Hall//Getty Images

Law Roach ja Celine Dion on 21. juulil 2016 New Yorgis nähtud kesklinnas jalutamas.

Nüüd, kui ta on tagasi, terve ja heas kohas, astun kohe tagasi selle juurde, millesse astusin 2016. aastal, kui muutsin inimeste ettekujutust sellest, kes Celine Dion on ja kes toona oli. Tahtsin lihtsalt kõigile näidata ja saata sõnumi, et temaga on kõik korras, sest viimased kolm aastat arvasime, et ta on voodihaige ja ratastoolis, ning kõik kuulujutud selle kohta, et ta ei saa teatud asju teha. Minu jaoks oli tõesti oluline osaleda maailma arusaama muutmises selle kohta, kus ta on oma tervisevõitluses.

Millised on teie suhted Zendayaga?

Law roach ja zendaya luite teise osa maailma esilinastusel
Joe Maher//Getty Images

Law Roach annab Zendayale õhusuudluse punase vaiba maailmaesilinastusel Düün: Teine osa Leicester Square’il 15. veebruaril 2024 Inglismaal Londonis.

Olen ka temaga vahel õrn ja hell, vahel aga mitte. See sõltub lihtsalt sellest, kas me sel päeval tülitseme või armastame teineteist.

Kuidas kirjeldaksite oma sõprust Julia Foxiga?

Olen kuulnud, et ta räägib minu kohta hämmastavaid asju. Kindlasti suhtleme; kirjutame. Mul pole olnud võimalust teda näha pärast seda, kui me filmimise lõpetasime, sest olen olnud neil kahel pressituuril. Jõuame moenädalale järele ja tõenäoliselt sööme õhtust ja veedame aega, kui oleme samas linnas. Ma ei tea, kas ta läheb Met Galale, aga kui läheb, siis ma satun temaga seal kokku. Ausalt öeldes on hea meel teda uuesti näha.

tarkusekaye, julia rebane ja seadusesärg omg fashuni võttel
E! Meelelahutus / Quantrell Colbert

Wisdom Kaye, Julia Fox ja Law Roach võtetel OMG Fashun!.

Tekstiilijäätmed on nafta kõrval meie planeedi suurim saastaja. Kuidas suhtute jätkusuutlikkusele ja moele, kui käive on nii suur ja me elame IG-ühiskonnas, kus inimestel on tunne, et nad ei saa asju rohkem kui korra kanda?

Olen seda kogu oma karjääri jutlustanud. Kui Walesi printsess saab taas oma riideid kanda, saate ka teie. Kes sa enda arvates oled? Eriti kui inimesed, kellel on juurdepääs kõigele maailmas ja kes saavad endale kõike lubada, saavad oma riideid korrata ja uuesti kanda. Näitena kasutan ka Cate Blanchetti. Kui Cate suudab seda teha, saate ka teie. Lihtsaim viis jätkusuutlikuks olemiseks on kanda vintage’i ja kanda midagi, mida keegi on varem kandnud. Kandke asju, millel on lugu, ja looge neid riideid kandes oma osa loost. Ja ostke kasutatud ja säästlikke asju. See on loonud suure ettevõtte paljudele noortele, [and] Mul on tõesti hea meel öelda, et võib-olla mängisin selles natuke rolli.

On tõesti raske öelda inimestele, kes ei saa endale 20-dollarist t-särki lubada, et 5-dollarine on halb osta. Peame leidma selle tegemiseks muid viise ja seda meetodit kuulutama. Ma kasvasin üles ilma millegita, nii et ma tean, et kui ma tahtsin midagi trendikat ja tahaksin välja näha nagu mu sõbrad ja ma ei saaks endale lubada 200-dollarist jopet, aga ma võin endale lubada 20-dollarist, siis ma ei taha, et keegi ütleks mulle, et ma peaksin. ei suudaks seda teha. Seda me nende riietega pärast teeme. Mis on rõivaste eluea teine ​​tsükkel, selle asemel, et need lihtsalt ära visata? See saade aitab inimestel mõista, kuidas võtta asju, mille me tavaliselt ära viskame, ja anda neile uus elu. Meil on episood, kus kõik on tehtud jääkidest.

Mäletan, kui kasutatud ostlemine ja kaubariiete ostmine ei olnud lahe. Ja nüüd tundub, et selle on koopteerinud inimesed, kellel on ja kes saavad endale palju lubada. Kus on tasakaal inimeste vahel, kes peavad ostma kasutatud kaupa, sest neil pole muud võimalust, ja nende vahel, kes ostavad seda, sest see on trendikas?

See on tõesti võimas küsimus. Ma ei tea, kuidas sellele vastata, aga mul on hea meel, et sa seda küsisid. Nii et kui keegi seda loeb, saame me kõik hakata pead kokku panema, sest on inimesi, kes peavad nendesse kohtadesse minema lihtsalt selleks, et selga panna. Peame õhutama [companies] nagu Päästearmee ja kõik teised inimesed, kes on selle ruumi loonud inimestele, kes seda tegelikult vajavad, et see oleks inimestele taskukohane.

seadus särg
E! Meelelahutus / Quantrell Colbert

Roach kannab hindamisel punast mütsi ja sobivat rosetti OMG Fashun!.

Millised kolm siluetti või tükki peaksid igal inimesel garderoobis olema?

Kõigil peaks olema suurepärane kingapaar. Suurepärane mantel. Ja see üks asi, see üks eriline asi, võib-olla isegi kui see on investeering, mis teeb nad õnnelikuks iga kord, kui nad selle selga panevad. Midagi, mis võib muutuda [how] tunned seda päeva, kui ärkad ja tunned end halvasti. See on üks asi, mida selga pannes tunnete end hästi ja näete hea välja. Nii et mis iganes see ka poleks, võib see olla ehe, T-särk, isa särk, poiss-sõbra või mehe oma või midagi, mille keegi sulle kinkis. Mis iganes võib muuta teie emotsioone või seda, kuidas te enda suhtes tunnete. Ma arvan, et kõigil peaks see üks asi olema.

Mida sa tahaksid enda jaoks juhtuda, mis on veel realiseerimata?

Lühikese pensionipõlve ajal sain aru, et mulle meeldib oma kujutlusvõimet erinevatel viisidel kasutada. Ma kirjutasin selle raamatu. Alustasin sellega pensionipõlves. Tahan kirjutamisega rohkem tegeleda. Tahan proovida näitlemist. Tegin eelmisel kuul paar külalisesinemist paaris saates. Lihtsalt pole hirmu. Võib-olla olen selles hea, võib-olla mitte, aga ma vähemalt proovisin seda. Tahan varsti olla brändi loovjuht. Ma tahan proovida tervet hulka asju.

Selle põhjal lõime ajakirja Väljakutsujad ja see oli tõesti lõbus. See oli midagi, mida ma polnud kunagi varem teinud. Zendayaga olime selle ajakirja moedirektor ja peatoimetaja. Tegime küljenduse ja koopia. Seda teha oli lõbus. Ma ei mõelnud kunagi teha seda ajakirjatöö osa. Mul pole midagi kaotada, kõike võita ja pole hirmu.

Seda intervjuud on selguse huvides redigeeritud ja lühendatud.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours