Margaret Abrams Dailymail.com-i jaoks

16:18 04. märts 2024, värskendatud 17:57 04. märts 2024

  • Stilist Molly Dicksoniga koostööd tehes riietub Sydney nii ideaalselt oma keha järgi
  • Madame Web näitlejanna valdas maitseka dekoltee näitamise kunsti
  • Et teada saada, kuidas oma figuuri staari kombel meelitada, vestles FEMAIL disaineritega



Kas olete kunagi mõelnud, kuidas Sydney Sweeney nii ideaalselt oma keha järgi riietub?

Väga raskete naiste jaoks võib tunduda, et hästiistuva ansambli leidmine on veidi võimatu, kuid 26-aastase Sydney hiljutine välimus on olnud tõeline meistriklass, kuidas õigesti riietuda suuremale rinnale.

Lämbe superstaar avaldas fännidele muljet, kui ta tuli People’s Choice Awardsi punasele vaibale, kandes kohandatud Monot karmiinpunast kleiti, mis meelitas tema figuuri suurepäraselt – ja sama stiilse mulje tegi ta nädalavahetusel, kui juhtis saadet Saturday Night Live.

Madame veebinäitleja on omandanud maitseka dekoltee näitamise kunsti – ja et teada saada, kuidas oma figuuri lämbe staari kombel meelitada, vestles FEMAIL paljude stilistide ja ekspertidega, et uurida, milliseid näpunäiteid saab Sydney isiklikust garderoobisarjast võtta. -üles.

Ülirasketele naistele võib hästiistuva ansambli leidmine tunduda veidi võimatu, kuid Sydney Sweeney võiks pakkuda oma keha järgi riietumise meistriklassi.
Sydney kiusas oma Saturday Night Live’i esinemist lämbe punase korsetiga, mis oli ühendatud sobivate ooperikinnastega
Sydney kiusas ka oma SNL-i välimust koos Kacey Musgravesi ja Heidi Gardneriga punases korsetis, mille all oli valge nööp, et näidata kokkusurutud piha.
Sydney on omandanud maitseka dekoltee näitamise kunsti – ja selleks, et teada saada, kuidas oma figuuri lämbe staari kombel silitada, vestles FEMAIL disainerite ja ekspertidega.
Sydney avaldas fännidele muljet ja pani hoogu, kui ta tuli People’s Choice Awardsi punasele vaibale, kandes monooti karmiinpunast kleiti.

Ülirasked näpunäited! Kuidas Sydney Sweeneyt moekalt suunata

  • Kattega kleidid ei lisa tarbetut massi
  • Leidke hea rätsep, et tagada, et topid ei oleks karbikujulised
  • Katsetage õmblusteta pesu ja moodsate korsettidega
  • Mähkimisstiilid muudavad figuuri tasaseks
  • Leidke hea rätsep, kes sobib ideaalselt
  • V-kaelus või kulbid on meelitavad

26-aastase Euphoria näitlejanna on kujundanud Molly Dickson, kes töötab ka Hollywoodi kuumimate moetegijatega, nagu Lucy Hale, Ariana Greenblatt, Camila Mendes, Lana Del Rey ja teised.

Kuid isegi kui teie käsutuses pole kuulsuste stilisti, on ekspertide sõnul Sweeney stiili jäljendamiseks võimalusi.

asutas Karen Poirier Embrago Pittsburghis, Pennsylvaniaja loob sisseehitatud toega kujundusi, mis on mõeldud suuremate rinnakujude toetamiseks, alates DD kuni L, muutes temast suurema rinnaga riietumise eksperdi.

Ta ütles FEMAIL-ile, et lihtsad siluetid on parimad, soovitades mantliga kleite, sest torso läbiviimine rõhutab taljet ja kumerusi, lisamata tarbetut massi.

Pikematele naistele soovitab Karen pikemaid ääriseid ja A-siluette.

“Kõige meelitavam kaelus on V-kaelus,” jätkas ta. “Ka avatud kandiline kael või sügav kaelus võivad hästi toimida.”

Kui soovite seda segada, ütles Karen: “Minge ilma varrukateta või vali ilustamata liibuv jope, mis kallistab teie rinnajooni puhtalt, jättes varrukatele detaili ja draama.”

Asutaja hoiatas tuunika kandmise või “midagi lahtist, drapeeritud, sasitud või mahukat rinnajoonel või õlgadel.

Sydney valib sageli V-kujulise kaelusega või kaeluskaelusega, mis on ekspertide sõnul kõige meelitavamad kaelused naistele, kes on suurema katki.
Sydney näitab kindlasti oma taljet ja kannab avatud dekolteid, nagu ta tegi seda siis, kui mängis saates Saturday Night Live (ülal)
Euphoria staar tegi sõna otseses mõttes kahvaturoosa sukeldumismantliga, näidates naistele üht kõige meelitavamat viisi riietuda suure rinna jaoks.

Ehkki võib olla ahvatlev proovida oma rindkere varjata lahtiste stiilidega, soovitas Karen, et sellel võib olla vastupidine efekt ja see võib teie rindu veelgi suuremaks muuta, kuna lisakangas lisab mahtu sinna, kus te seda ei vaja, ja peidab teie vöökoha. ‘

Karen fännab, kuidas Niecy Nash, Jennifer Coolidge ja Sofia Vergara riietuvad oma kuju järgi.

Avec Les Fillesi loomingulised juhid Bradley Mounce ja Sofia Wahlberg ütlesid FEMAIL-ile:Nii kaua on suurema rinnakujuga inimestele öeldud, et nad peaksid kandma ainult teatud siluette, kuid kui piirdute ühe kujuga, tunnete end kastituna ja tunnete end pidevalt, nagu oleksite stiilimurdjas.

‘Kõige tähtsam on sobivus. Riietus, mis istub hästi läbi õlgade, rinna, käte ja vöökoha, on ülioluline,“ jätkasid mõjutajatest armastatud brändi loovjuhid.

Leidke kindlasti hea rätsep, nagu nad ütlesid: “Heade muudatuste jõudu ei saa üle hinnata – sageli võib väike näpunäide siin-seal viia tüki kastist meelitavaks.”

“Alustage hea vundamendiga ja ehitage sealt edasi,” jätkasid loovjuhid, soovitades struktuuri ja toe loomiseks õmblusteta pesu ja moodsaid korsette.

Mis puudutab Sydney suunamist, siis nad kõik on selle poolt, nimetades teda “stiilikameeleoniks”, kes “tõrjub pingutuseta kõike, mida ta kannab, olgu see siis tänaval või punasel vaibal”.

„Ta armastab Miu Miud ja tal on kalduvus kohandatud siluettidele. Ta hoiab kõike naiselikku ja nooruslikku, võttes omaks pehmed pastellid, erksad värvid ja julge tekstuuri,” kiitsid nad.

“Ta mõtleb ka teistele kehaosadele, mida ta saab rõhutada, näiteks jalgadele, mistõttu on teda sageli nähtud kandmas kõrge vöökohaga seelikuid ja pükse, mis loovad piklikuma silueti.”

Neile avaldavad muljet ka Salma Hayek, Ashley Graham, Scarlett Johansson ja Paloma Elsesser, kes on “suurepärased näited naistest, kes on reegliteraamatust välja visanud ja lõbutsevad moega.”

Karen Poirier asutas Embrago, mille kujundused on mõeldud naistele vanuses DD kuni L – ja üks tema stiilide inspiratsiooniallikatest on Sofia Vergara (pildil)
Karen fännab, kuidas Sofia (ülal) koos Niecy Nashi ja Jennifer Coolidge’iga riietuvad nende vormide järgi ja valivad lihtsad siluetid
Avec Les Filles’i loomingulistele juhtidele Bradley Mounce’ile ja Sofia Wahlbergile avaldab muljet Paloma Elssesseri stiilitunnetus (ülal)
Salma Hayek kannab alati meelitavat, lihtsat siluetti, mis tõmbub vöökohale ja silustab figuuri

See on büst! Vältige neid stiile

  • Vältige tuunikaid või avaraid, drapeeritud riideid
  • Vältige sagimist, mis võivad lisada tarbetut helitugevust
  • Kõrged kaelused lõikavad keha ära
  • Paadi- ja meeskonnakaelad võivad muuta inimesed väga raskeks
  • Ruching toob kaasa vähem määratletud silueti

Los Angeleses asuva JLUXi moemärgi taga olevad õed Christina ja Teresa Jaide ütlesid FEMAIL-ile, et suurema rinnakujuga naised peaksid “valima V-kujulise kaelusega või mähise stiilid, et oma figuuri meelitada ja maitsekat dekolteed luua”.

“Siin on võti rõhutada vöökohta, et saaksite oma proportsioone tasakaalustada,” soovitasid õed.

“Kui kannate sellist kuju, mis paljastab rindkere ülejäänu ilma ülejäänud kehaosaga arvestamata, on see väga suur osa.”

JLUX-i asutajad soovitasid otsida riideid, mis rõhutavad vöökohta, kihiti hästi istuva bleiseriga ja proovisid vertikaalseid triipe, et “luua illusioon pikemast siluetist”.

Õed hoiatasid suurte ja julgete mustrite eest rinnal, aga ka rõivaste eest, mis võivad anda karbi välimuse, nagu meestekaelusega T-särgid, paadikaelusega topid või päitsed.

Ruching on veel üks ei-ei, kuna “see illusioon annab teile vähem määratletud silueti ja näeb alati välja ülakeha pikendav”.

“Siin on võtmeks vöökoha rõhutamine, et tasakaalustada oma proportsioone. Sellise kuju kandmine, mis paljastab rindkere liigselt ilma ülejäänud kehaosaga arvestamata, on üliraske osakaal,“ paljastasid õed. “Kinnitamine on võti!”

New Yorgis asuv Karolina Zmarlak, luksusbrändi KZ_K Studio kaasasutaja ja loovjuht, töötab iga päev klientidega, et olla kindel, et nad riietuvad oma figuuri jaoks kõige meelitavamas stiilis.

Ta on ka V-kujuliste kaeluste, kaeluskaeluste ja lõhestatud kaeluste fänn, mis “paistavad teie dekolteepiirkonda ja annavad vertikaalse joone, mis aitab pikendada ja luua saledamat proportsiooni”.

Karolina pooldab printsessnoolemängu ja vertikaalse õmblusega toppe, et anda illusioon väiksemast rinnast, pikendades samal ajal torsot ja andes rinnale meelitava kuju.

Karolina sõnul on kõrged kaelused no-no, sest need lõikavad keha ära – nagu ka volangid, mis lisavad pealt volüümi.

Avec Les Filles’i asutajad ütlesid, et Madame Web staari “soodumus kohandatud siluettide poole” tagas, et ta näeb alati glam välja
Sydney näitab oma vormi lihtsates kleitides, mis on vöökohalt kokku tõmbuvad ja kaelast avatud

Alice Kim lõi PerfectDD, et pakkuda lihtsat riietuslahendust suuremate tassidega naistele.

Tegevjuht, kes tõi Billie Eilishi, Kate Uptoni ja Emily Ratajkowski näidetena oma rinnajoone järgi ideaalselt riietumise kohta, soovitas otsida avatud dekolteid. sest “paljastatud nahk tõmbab pilgu eemale”.

Alice soovitas ka liibuvaid stiile, kuna “lõdvad stiilid ripuvad teie rinnal, muutes teie keskosa suuremaks”.

Ta soovitas vältida turskeid kaabliga kootud kampsuneid, mis võivad anda mahu, ning samuti hoiduda horisontaalsetest triipudest.

Ja neile, kes tahavad Euphoria staari moodi välja näha, ütles Alice, et kõige olulisem on rätsepa olemasolu, et tagada sobivus.

“Sa võid muuta mis tahes stiili miljoni taala moodi välja, kui see sobib teie kehaga,” selgitas ta.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours